Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Πώς επηρεάζουν οι αριθμοί. Από τη σοφία των Σούφι.

Οι υπολογισμοί των στοιχείων γίνονται σύμφωνα με το μεγάλο άμπτζαντ.

Θα δούμε τον υπολογισμό της ασθένειας από κάτι. Υπολόγισε το όνομά του και το όνομα της μάνας του. Επίσης και το όνομα της ημέρας στην οποία ρώτησε για την ασθένεια. Αφαίρεσε 7-7 -7. Αν το υπόλοιπο είναι 1 ασθένησε από τζιν. Αν 2 από αέρα. Α 3 από μαγεία. Αν 4 από μάτι. Α 5 από αίμα. Αν 6 από μελαγχολία.

Μέθοδος υπολογισμού της εγκυμοσύνης. Υπολόγισε το όνομά της, το όνομα της μητέρας της και το όνομα της μέρας στην οποία ρώτησε. Αφαίρεσε 4- 4-4. Αν το υπόλοιπο είναι 1 γεννιέται αγόρι, αν είναι 2 γεννιέται κόρη, αν είναι 3 θα πέσει το έμβρυο και αν είναι 4 γεννιέται ζεύγος.

Ωφέλιμο για τον υπολογισμό απόντων και ατόμων που απουσιάζουν. Αφού υπολογίσεις το όνομά του, το όνομα της μάνας του και την ημέρα που ερωτήθηκες, αφαίρεσε 4- 4-4 και αν το υπόλοιπο είναι 1, δηλώνει πως είναι σε γρήγορη πορεία για να γυρίσει. Αν είναι 2, δηλώνει πως είναι φυλακισμένος ή άρρωστος. Αν είναι 3 δηλώνει πως είναι με ομάδα φίλων και είναι ευτυχισμένος μαζί τους. Αν είναι 4, δηλώνει πως είναι κοντά και φθάνει στο μέρος διαμονής του και ότι έχει αποκτήσει μεγάλη χαρά και απόλαυση.

Χρήσιμο στην ανακοίνωση του χρόνου της γέννησης. Αν κάποιος γεννιέται πρωί θα είναι επιτυχημένος στα υλικά και τις υποθέσεις του, θα είναι πολύ διάσημος και διαπρεπής στην εργασία του. Αν κάποιος γεννιέται στην ανατολή του Ήλιου θα γίνουν τα περιουσιακά και οικονομικά του με κούραση και εξάντληση και προβλήματα και ταλαιπωρία και περιορισμούς και δυσκολίες. Αν κάποιος γεννιέται τη μεσημβρία γίνεται επιδεικτικός μεταξύ της οικογένειάς του, ανυψώνεται στην κοινωνική θέση. Αν κάποιος γεννιέται το απόγευμα γίνεται τυχερός, αγαπητός μεταξύ των αδελφών του. Αν κάποιος γεννιέται την ώρα της δύσης έχει γρήγορη ευχαρίστηση ή εκπλήρωση αλλά και οργή ή αγανάκτηση με τον πλούτο. Αν κάποιος γεννιέται την ώρα του δείπνου γίνεται γενναιόδωρος, ευγενής, αγνός, σεμνός. Αν κάποιος γεννιέται άλλη ώρα της νύχτας αναλαμβάνει ευθύνες για επίπονες καταστάσεις.

Ωφέλιμο στον υπολογισμό των συνεργατών, των φίλων, των συζύγων, των αδελφών και αυτών που θέλεις να κάνεις συμφωνία μαζί τους. Υπολόγισε το σύνολο του αριθμού του ονόματός σου και το όνομα αυτού που θέλεις. Πρόσθεσε ότι βρήκες και πολλαπλασίασέ το με το 7. Αφαίρεσε από το σύνολο 9 – 9 - 9. Αν το υπόλοιπο είναι 1, τότε υπάρχει συντριβή και δεν είναι ωφέλιμο για σένα. Αν 2, τότε ο άλλος που ρωτάς, είναι καλός, ευχάριστος. Αν 3, πρώτα συντρίβεται η κατάσταση, μετά πτωχεύει και γίνεται δυστυχής με πολύ θλίψη. Αν 4, στον άλλον υπάρχει δύναμη, επιτυχία, ευημερία, αποτελεσματικότητα. Αν 5, υπάρχει σύνολο από κορίτσια και μόνο δύο αγόρια. Αν 6, πρώτα στον άλλον είναι το καλό, αλλά στο τέλος θα είναι απερίσκεπτος και στεναχωρημένος. Αν 7, τότε υπάρχει ευτυχία και ο άλλος είναι πλούσιος στις αναζητήσεις των σκοπών και στόχων του. Αν 8, τότε υπάρχει διασκέδαση και ευχαρίστηση. Αν 9, τότε θα γίνονται πολλά ταξίδια, θα υπάρξει αναχώρηση και συγκρούσεις, διαμάχες, φυγή και ίσως προσφυγιά.

2 σχόλια :