Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ψαλμοί του Δαυίδ - 22ος ψαλμός


Τυπικά από την Κοπτική μαγεία.Τα κείμενα, τα τυπικά και τις χρήσεις των Ψαλμών έχουμε μεταφράσει από αρχαίο χειρόγραφο. Απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση χωρίς την άδειά μας.

Για αύξηση στα οικογενειακά έσοδα

Για να έχεις μεγάλη άνοδο στα χρήματα, γράψε τον ψαλμό και μαζί αυτό που ακολουθεί. Την ώρα που γράφεις να έχεις μπαχούρ Μαλ που είναι για χρήματα. Κρέμασε αμέσως αυτό που έγραψες μέσα στο χώρο του σπιτιού.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το μπαχούρ.

4 σχόλια :

 1. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο!!! Σ'ευχαριστούμε πολύ! Απλά έχω κάμποσες απορίες. Χρειάζεται συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα όπως τα άλλα??? Γράφουμε με κόκκινο μελάνι??? Ακόμα, έχει σημασία σε ποιό μέρος του σπιτιού θα το κρεμάσουμε???? Μπορώ να το βάλω μαζί με τα άλλα που μου έχεις φτιάξει??? Και τέλος το μπαχούρ του Δία κάνει ή καλύτερα να βάλω Αλμάλ??? Ουφφφφφ! Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις........ Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γράψε το με κόκκινη μελάνη κι αν μπορείς, να είναι σινική, ώρα ανατολής, ημέρα Πέμπτη. Μην αλλάξεις το μπαχούρ που ορίζει το τυπικό. Κρέμασέ το όπου θέλεις, εκτός τουαλέτας. Μπορείς να το βάλεις μαζί με τα άλλα.
  Πρόσεξε την αρίθμηση του ψαλμού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ωραία. Οπότε την άλλη εβδομάδα θα έρθω για μπαχουράκι και το κάνω μετά. Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο σκέφτηκα ότι ο γάμος μου τελείωσε μετά από έναν τεράστιο αγώνα με τη σύζυγό μου, κοίταξε στα μάτια μου και είπε ότι ήταν πάνω από μας, ήμουν καταθλιπτικός για περισσότερο από ένα μήνα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν μπορούσα πηγαίνετε στη δουλειά μου. η σύζυγός μου έβγαινε έξω και κρεμάστηκε έξω με έναν άλλο άνθρωπο σε μια γειτονική πόλη, ζητούσα συγγνώμη και μίλησα νόημα της, αλλά δεν θα με άκουγε πια. Την αγαπώ τόσο πολύ και είχαμε δύο όμορφα παιδιά μαζί, την θέλω πίσω αλλά δεν ήξερα πόσο δυνατό θα είναι. Συνεχίζω να ψάχνω παντού για συμβουλές γάμου και συμβουλές για να κερδίσω την αγάπη της. Έχω περάσει τόσα χρήματα σε ξόρκια που όλοι μου απέτυχαν μέχρι πρόσφατα, ένας φίλος μου που ονομάζεται Mclain από τις ΗΠΑ, με εισήγαγε σε μια πραγματική μαγεία αγάπη spellcaster Oduduwa από έθνος Afrikan. Έχω επίσης διαβάσει καλή post comment στα blogs για τις μεγάλες δυνάμεις του Oduduwa για να αποκαταστήσει την αγάπη πίσω και Trust σε γάμους, να φέρει πίσω την χαμένη αγάπη και να σταματήσει το διαζύγιο. Στέλνω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Oduduwa για βοήθεια για να φέρει πίσω τη σύζυγό μου στο σπίτι. Οι ευχαριστίες μου πηγαίνουν στο Oduduwa ως πνευματικός θεραπευτής για να μου δώσει τα εργαλεία και την βοήθεια που χρειάστηκα για να σώσω τον γάμο μου. Δύο μέρες μετά το μεσημεριανό γεύμα, η γυναίκα μου με τηλεφώνησε για να ζητήσω συγγνώμη, επέστρεψε ακριβώς όπως το είπε ο Oduduwa. Σήμερα ο ίδιος και η γυναίκα, είμαστε χαρούμενοι στην αγάπη περισσότερο από ποτέ, είμαστε πίσω μαζί σαν ευτυχισμένη οικογένεια.
  Τι θαυμάσια εμπειρία για να μοιραστώ την αγάπη με τον ψυχολόγο μου. Ο Oduduwa είναι εκείνος που το έκανε δυνατό με το μαγικό αγάπη του, ικανό να εκτελέσει τα εξής: ...
  * Αγάπη ξόρκια Win-Back Ex εραστή
  * Μαγεία επιτυχίας και προώθησης
  * τυχερή γοητεία - BUSINESS STAR
  * θάλαμοι - προστατευτικό κάλυμμα
  * θεραπεύστε τον καρκίνο / θεραπεύετε τις μεταδιδόμενες δικοσιδήσεις σεξουαλικά
  * τον πνευματικό καθαρισμό
  * Μαγεία γονιμότητας - ΦΡΟΥΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
  * ρύθμιση μαγεία, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
  Όταν δύο άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον, πάντοτε θα αναζητούν έναν τρόπο να λειτουργήσουν, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι. Έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθώ ότι ο σύζυγός μου είναι πίσω σε μένα. εδώ είναι επίσημες επαφές στο Oduduwa: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Oduduwa spellcaster Αριθμός καταλόγου: +2348109844548

  ΑπάντησηΔιαγραφή