Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Πλανήτες - Κοσμική Αστρολογία

Τι δηλώνουν οι πλανήτες στην Κοσμική Αστρολογία
 
Ήλιος
Εμφανίζει τους αρχιεπισκόπους, τους ηγέτες των κρατών και των κυβερνήσεων, καθώς και τους βασιλείς και τους μοναρχίες.

Σελήνη
Δείχνει τους ανθρώπους, τις μάζες, το έθνος, την κοινή γνώμη και την δημοκρατία.

Ερμής
Δηλώνει την εκπαίδευση, τα νέα και τις φήμες, τα μέσα ενημέρωσης, τις εφημερίδες και άλλα μέσα επικοινωνίας, καθώς και τα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας.

Αφροδίτη
Δείχνει τον κόσμο των τεχνών και των επιδόσεων της τέχνης, την μόδα, τη μουσική, τα παιχνίδια και τις εταιρικές σχέσεις.

Άρης
Εμφανίζει ότι είναι σχετικό με τον πόλεμο και το στρατό και τη βία. Τα ατυχήματα, τις τρομοκρατικές ενέργειες, καθώς και τα παιχνίδια και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Δίας
Δηλώνει τις επενδυτικές τράπεζες, τα χρήματα και τον καπιταλισμό. Τη θρησκεία, τις πεποιθήσεις, τους ανώτερους ιμάμηδες, τους μονάρχες. Το Δίκαιο, τους δικαστές και τις δικαστικές διαδικασίες, καθώς και την αριστοκρατία.

Κρόνος
Υποδηλώνει το σύστημα και τις παραδόσεις, τη διαχείριση και το διοικητικό δίκαιο. Καθώς επίσης, την ασφάλεια, την αστυνομία, την ισχύς και την επιφύλαξη, όπως αποδεικνύεται από την αδιαλλαξία του δόγματος ή πεποιθήσεων

Ουρανός
Δηλώνει ότι τις νέες ιδεολογίες, τις καινοτομίες και την νέα τεχνολογία. Καθώς επίσης και το συνδικαλιστικό κίνημα, τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις, όπως αποδεικνύεται από την επανάσταση και το χάος. Καθώς ακόμα, την επιστημονική αστρολογία και την αστρονομία.

Ποσειδώνας
Δείχνει τα ρεύματα και τα θρησκευτικά δόγματα, τον μυστικισμό, την επιστήμη και την ύπνωση, τον πνευματισμό, την ψυχολογία και τα ναρκωτικά. Καθώς ακόμα, την Τέχνη, την μόδα και το πετρελαίο.

Πλούτωνας
Δείχνει την παρακμή και την υποβάθμιση της χώρας, την εμφάνιση νέων συστημάτων, καθώς και την βία και τα εγκλήματα. Ότι λειτουργεί στα κρυφά, τα συστήματα, τα εχθρικά κράτη ως προς την χώρα, τις μυστικές υπηρεσίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου